Bedden

Slapen in de meest stijlvolle slaapkamer die je ooit hebt gezien, met een bed als uit een hotelkamer? Relaxury ontwerpt en maakt de prachtigste maatwerk bedden in de glamourous metropolitan stijl.

Waarom Relaxury?

  • Afspraak is afspraak
  • Korte lijnen
  • Écht vak- en maatwerk
  • Uw droommeubel

Waan u thuis in een hotel

Relaxury maakt voor u een metropolitan stijl bed van prachtige kwaliteit, dat ook nog eens betaalbaar is. U ligt prinsheerlijk op een bijzondere, luxe boxspring met een uniek hoofdbord van glansstof. Met een op maat samengesteld bed van Relaxury heeft u niet meer het gevoel dat u thuis in bed ligt, maar waant u zich in een luxe hotel.

Een bed van Relaxury: picture perfect

Een bed op maat is dé oplossing voor mensen met een eigen, unieke stijl. Misschien herkent u het volgende. U heeft diverse luxe bedden bekeken op de meubelboulevard, maar het was het steeds nét niet. En als u op zoek bent naar een bed, heeft u hierbij een plaatje voor ogen. U heeft waarschijnlijk een hele tijd op internet gezocht om het perfecte bed naar uw smaak te vinden. Dat komt goed uit, want bij Relaxury vinden wij dat u moet kunnen genieten van een huis wat u graag ziet. Wij maken dat exclusieve bed op maat precies zoals u dit voor zich ziet. Vraag direct een offerte aan en ontdek het!

Bed op maat Relaxury meubelmakerij
luxe-bed-boxspring-hoofdeinde

Een bijzonder hoofdeinde voor het ‘wow’-effect

Het hoofdeinde van uw bed kan echt een statement maken. U bent op zoek naar een echt pronkstuk in uw slaapkamer? Dan wilt u zeker een hoofdbord kopen bij uw boxspring. Gecapitonneerd of in panelen, met of zonder hoogglans lijst om de achterwand. Kies als hoofdbord een groot, opvallend exemplaar van een glanzende kwaliteit. Bijvoorbeeld met glansleer in de kleur bronsbruin, of met hoogglans panelen. Zo’n bijzonder hoofdeinde maakt van een normale boxspring algauw een luxe bed. Relaxury houdt niet van gewoon, of van dertien in een dozijn. Deze meubelmaker ontwerpt graag een uniek bed op maat met een prachtige, koninklijke uitstraling. Ontdek de mogelijkheden, neem contact met ons op!

Alle kleuren zijn mogelijk

Wij leveren het metropolitan stijl bed op maat in welke kleur u wilt. Houdt u van lichtgrijs, of antraciet, wit, brons, zilver of is goud uw favoriete kleur? Uw luxe bed op maat krijgt hoe dan ook de glamour die u het liefst ziet. De zogenaamde metropolitan stijl waarin onze meubels zijn ontworpen geeft u echt het hotelgevoel. Creëer de exclusieve slaapkamer van uw dromen met een boxspring op maat van Relaxury.

Welke maat bed past bij u?

Voor een luxe bed op maat heeft u dus het juiste adres gevonden bij Relaxury. Wat wilt u voor boxspring, eenpersoons? Of gaat u voor goud met nu eindelijk dat luxe kingsize bed? Laat een bed op maat maken dat écht bij uw stijlvoorkeur past. Spreek de details door met ons en wij meten voor u in. Zodat u de ideale boxspring op maat krijgt. Ziet u uzelf en uw partner al liggen in jullie nieuwe, exclusieve, metropolitan stijl bed met schitterend luxe beddengoed?

Relaxury: afspraak is afspraak

U kent het wel: u bestelt een meubel bij een winkel, maar er ontbreekt een onderdeel. Of de levertijd is toch net wat langer dan u werd beloofd. Vervelend. Emiel van Relaxury houdt hier ook niet van. Wel van eerlijkheid. Daarom geldt bij Relaxury het principe ‘afspraak is afspraak’. Vanzelfsprekend zou je zeggen, maar we benadrukken het nog maar eens! Bij Relaxury krijg je altijd een eerlijk verhaal. Dat beloven wij.

Net dat beetje extra aandacht

In een winkel voelt u zich vaak een nummertje. Er is niet altijd iemand die u kan helpen, of u twijfelt of werknemers wel echt verstand hebben van hun producten. En u niet gewoon het duurste product willen aansmeren. Bij Relaxury gaat dat ietsje anders. Aan Emiel heeft u namelijk niet alleen een verkoper, maar ook een meubelmaker én een adviseur die meekijkt met uw interieur. Wij komen graag van tevoren bij u langs om te kijken hoe uw nieuwe bed het beste recht doet aan uw huidige slaapkamer. En geven persoonlijk advies.

  • Afspraak is afspraak
  • Korte lijnen
  • Écht vak- en maatwerk
  • Uw droommeubel

Vraag een prijs op voor uw nieuwe bed

Hebt u ook een idee voor een nieuw bed? Vraag hieronder een offerte aan!

Meubelmakerij bij Wageningen Relaxury
© 2020 - Relaxury - Ontwerp & Realisatie door: Webvriend