Kasten

Luxe kasten van Relaxury. Niet alleen functioneel, maar ook om mee te pronken.

Kasten in metropolitan luxury stijl

Relaxury maakt luxueuze, stijlvolle kasten voor elke kamer. In de zithoek bijvoorbeeld maakt een zwevend tv-meubel in metallic goud al direct een enorm verschil voor de uitstraling van uw woonkamer. Met zo’n meubel als uitzicht vanaf de bank, kijkt dit toch net even wat prettiger tv. Of verbaas uzelf over het effect van een hoogglans dressoir in uw slaapkamer.

Berg uw kleding in stijl op met een inloopkast in metropolitan luxury style. Met precies de juiste indeling zodat uw uitgebreide schoenencollectie, broeken en shirts hierin passen. Al onze kasten spuiten wij in uw favoriete luxekleur; dit kiest u bij ons ook zelf uit. Niets is te gek voor Relaxury.

Alle soorten kasten

Relaxury maakt alle soorten kasten op maat in de ‘metropolitan luxury’ stijl. Dus niet alleen een kledingkast, maar ook een buffetkast voor al uw servies, of een luxe vitrinekast. Daarnaast zijn ladekasten, dressoirs, buikkasten een mogelijkheid. Heeft u een eigen idee voor een kast op maat, laat dit dan aan ons weten. Naast dat een kast functioneel moet zijn, zorgen wij ervoor dat deze altijd naadloos aansluit op uw interieur. Vraag ons om een offerte!