Dressoirs

Een hoogglans dressoir in de ‘metropolitan luxury’ stijl vindt u bij Relaxury. Echte kwaliteitsmeubels op maat die zowel praktisch als stijlvol zijn komen uit onze werkplaats. Zoals u het graag ziet.

  • Afspraak is afspraak
  • Korte lijnen
  • Écht vak- en maatwerk
  • Uw droommeubel

Opbergen in stijl

Als u van een opgeruimd huis houdt is een opbergmeubel voor uw sokken en rondslingerende kleding in de slaapkamer een must. Zijn uw kinderen druk aan het spelen geweest en wilt u dit snel aan de kant hebben voor het bezoek? Dan is een extra plank of lade in een dressoir in de woonkamer ideaal. En dan ook nog eens in een meubel dat klasse en stijl uitstraalt. Bekijk ook onze andere kasten. Bijvoorbeeld onze maatwerk inloopkasten voor in de slaapkamer.

Laat uw stijl zien met een luxe dressoir!

Naast praktisch is een luxe dressoir namelijk vooral fijn om naar te kijken. En het geeft uw kamer extra oppervlakte voor het plaatsen van een exclusief accessoire of design item. Een hoogglans dressoir in uw favoriete kleur is een prachtige ondergrond voor bijvoorbeeld een schelpenvaas of een fotolijst. Genoeg ruimte dus om uw smaak kwijt te kunnen en uit te stralen naar uw gasten!

hoogglans-dressoir-luxe-taupe
Zwevend tv-meubel brons luxury style close-up met zilverkleurig vaasje en zilveren wijnflessen

Diverse afmetingen en kleuren voor uw droomdressoir

Relaxury houdt niet van dertien in een dozijn. Daarom bepaalt u bij ons de afmetingen en kleuren van uw droomdressoir zelf! Wij maken met plezier het ideale meubel voor u, in uw favoriete kleur. Voorbeelden van lakkleuren voor onze dressoirs en andere kasten die passen in de metropolitan stijl zijn goud, zilver, brons, taupe, of champagne. De lakken die wij gebruiken zijn altijd krasvrij en makkelijk schoon te maken.

Relaxury: afspraak is afspraak

U kent het wel: u bestelt een meubel bij een winkel, maar er ontbreekt een onderdeel. Of de levertijd is toch net wat langer dan u werd beloofd. Vervelend. Emiel van Relaxury houdt hier ook niet van. Wel van eerlijkheid. Daarom geldt bij Relaxury het principe ‘afspraak is afspraak’. Vanzelfsprekend zou je zeggen, maar we benadrukken het nog maar eens! Bij Relaxury krijg je altijd een eerlijk verhaal. Dat beloven wij.

Net dat beetje extra aandacht

In een winkel voelt u zich vaak een nummertje. Er is niet altijd iemand die u kan helpen, of u twijfelt of werknemers wel echt verstand hebben van hun producten. En u niet gewoon het duurste product willen aansmeren. Bij Relaxury gaat dat ietsje anders. Aan Emiel heeft u namelijk niet alleen een verkoper, maar ook een meubelmaker én een adviseur die meekijkt met uw interieur. Wij komen graag van tevoren bij u langs om te kijken hoe de dressoir het beste recht doet aan uw huidige slaapkamer of woonkamer. En geven persoonlijk advies.

  • Afspraak is afspraak
  • Korte lijnen
  • Écht vak- en maatwerk
  • Uw droommeubel

Vraag een prijs op voor uw nieuwe dressoir

Hebt u ook een idee voor een nieuw dressoir? Vraag hieronder een offerte aan!

Meubelmakerij bij Wageningen Relaxury
© 2020 - Relaxury - Ontwerp & Realisatie door: Webvriend