Inloopkasten

Wilt u uw kleding opbergen in stijl? Heeft u veel ruimte nodig voor het opbergen van uw kleding? En een exclusieve en luxe smaak in wonen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Want in uw ‘metropolitan luxury’ stijl interieur hoort een inloopkast op maat van Relaxury!

Waarom Relaxury?

  • Afspraak is afspraak
  • Korte lijnen
  • Écht vak- en maatwerk
  • Uw droommeubel

Relaxury maakt inloopkasten op maat

Heeft u vooral veel paar schoenen of zijn het uw shirts of broeken die alle ruimte innemen in uw kast? Als u een uitgesproken kledingsmaak hebt en van mooie merkkleding houdt, heeft u vaak een tekort aan hangers of planken in de kledingkast. En als u een nieuwe garderobekast zoekt, wilt u natuurlijk wel dat die uw gevoel voor stijl weerspiegelt. Laat deze combinatie nu de specialiteit zijn van Relaxury. Inloopkasten op maat. Stijlvol én praktisch.

Stel zelf uw droommeubel samen

Bent u op zoek naar een rechte kledingkast van bijvoorbeeld 3 meter breed? Of zoekt u een ruime, U-vormige inloopkast of inbouwkast waar u uitgebreid in kunt staan passen? Van alleen maar hanggedeeltes, tot een veelheid aan lades, planken en plekken om uw accessoires of tassen kwijt te kunnen. Welke vorm, afmetingen of indeling u ook wenst, laat het ons weten. Want bij Relaxury stelt u zelf uw eigen droommeubel samen. Bekijk al onze kasten, denk ook bijvoorbeeld aan deze dressoirs.

Witte hoogglans dichte inloopkast vooraanzicht
Kledingkast wit detail

Wit of crème hoogglans inloopkast

Wat heeft u in gedachte voor uw prachtige nieuwe inloopkast? Komt het passen van uw kleding het mooist uit met goed licht en een crèmekleurige witte hoogglans kledingkast? Of is een kleur als goud, taupe, brons of champagne wat u zoekt? Alles is mogelijk bij Relaxury. Bestel hier snel de inloopkast van uw dromen!

Relaxury: afspraak is afspraak

U kent het wel: u bestelt een meubel bij een winkel, maar er ontbreekt een onderdeel. Of de levertijd is toch net wat langer dan u werd beloofd. Vervelend. Emiel van Relaxury houdt hier ook niet van. Wel van eerlijkheid. Daarom geldt bij Relaxury het principe ‘afspraak is afspraak’. Vanzelfsprekend zou je zeggen, maar we benadrukken het nog maar eens! Bij Relaxury krijg je altijd een eerlijk verhaal. Dat beloven wij.

Net dat beetje extra aandacht

In een winkel voelt u zich vaak een nummertje. Er is niet altijd iemand die u kan helpen, of u twijfelt of werknemers wel echt verstand hebben van hun producten. En u niet gewoon het duurste product willen aansmeren. Bij Relaxury gaat dat ietsje anders. Aan Emiel heeft u namelijk niet alleen een verkoper, maar ook een meubelmaker én een adviseur die meekijkt met uw interieur. Wij komen graag van tevoren bij u langs om te kijken hoe de inloopkast het beste recht doen aan uw huidige slaapkamer of kleedruimte. En geven persoonlijk advies.

  • Afspraak is afspraak
  • Korte lijnen
  • Écht vak- en maatwerk
  • Uw droommeubel

Vraag een prijs op voor uw nieuwe inloopkast

Hebt u ook een idee voor een inloopkast? Vraag hieronder een offerte aan!

Meubelmakerij bij Wageningen Relaxury
© 2020 - Relaxury - Ontwerp & Realisatie door: Webvriend