Bijzettafels

Bent u fan van de ‘metropolitan luxury’ stijl, dan kan een mooie bijzettafel met hoogglans look natuurlijk niet ontbreken in uw woonkamer. Laat u inspireren door onze prachtige bijzettafels!

 • Prijzen vanaf
  € 500,-

Waarom Relaxury?

 • Afspraak is afspraak
 • Korte lijnen
 • Écht vak- en maatwerk
 • Uw droommeubel

Bij een luxe zithoek hoort een bijzettafel

Waar zet u anders uw heerlijke wijntje of uw koffiekopje op bij een gezellig avondje met vrienden? Een koffietafel in een opvallende kleur trekt meteen de aandacht en nodigt uit om deze mooi aan te kleden. Gecombineerd met een velvet kleedje of een mooie kaars of vaas, geeft dit in een mum van tijd een bijzonder sfeervol interieur. Waar kijkt u graag naar als u op uw luxe bank zit? Natuurlijk kunt u ook de bijzettafel gewoon laten zoals hij is en genieten van het strakke glanzende oppervlak.

Bijzettafel in taupe of zilver?

Een rijke sfeer creëert u eenvoudig door een zithoek met een grote, luxe hoekbank te combineren met één of meer hoogglans bijzettafels. Een paar voorbeelden van lakkleuren die passen in de metropolitan stijl zijn metallic goud, brons, zilver, taupe, champagne. Maar ook wit of zwart zijn tijdloze kleuren die in hoogglans een oogstrelend effect hebben. Bestel bij Relaxury een bijzettafel of salontafel zoals u die graag ziet!

Bronzen bloktafel salontafel met glasplaat op bruin tapijt close-up
Luxe accessoires

De juiste blikvanger voor uw ruimte

Wilt u de hele muur vullen met een prachtige luxe bijzettafel? Of bent u op zoek naar een klein blokje, om die ene nieuwe vaas op kwijt te kunnen? Creëer een wow-effect met onze tafels, zo kan in de gang een bijzettafel of sidetable een echte aandachtstrekker zijn. Welke maat staat het beste in uw interieur? Bepaal het zelf en stel zelf uw blikvanger samen.

Relaxury: afspraak is afspraak

U kent het wel: u bestelt een meubel bij een winkel, maar er ontbreekt een onderdeel. Of de levertijd is toch net wat langer dan u werd beloofd. Vervelend. Emiel van Relaxury houdt hier ook niet van. Wel van eerlijkheid. Daarom geldt bij Relaxury het principe ‘afspraak is afspraak’. Vanzelfsprekend zou je zeggen, maar we benadrukken het nog maar eens! Bij Relaxury krijg je altijd een eerlijk verhaal. Dat beloven wij.

Net dat beetje extra aandacht

In een winkel voelt u zich vaak een nummertje. Er is niet altijd iemand die u kan helpen, of u twijfelt of werknemers wel echt verstand hebben van hun producten. En u niet gewoon het duurste product willen aansmeren. Bij Relaxury gaat dat ietsje anders. Aan Emiel heeft u namelijk niet alleen een verkoper, maar ook een meubelmaker én een adviseur die meekijkt met uw interieur. Wij komen graag van tevoren bij u langs om te kijken hoe de bijzettafels het beste recht doen aan uw huidige woonkamer of hal. En geven persoonlijk advies.

 • Afspraak is afspraak
 • Korte lijnen
 • Écht vak- en maatwerk
 • Uw droommeubel

Vraag een prijs op voor uw nieuwe bijzettafel

Hebt u ook een idee voor een nieuwe bijzettafel? Vraag hieronder een offerte aan!

Meubelmakerij bij Wageningen Relaxury
© 2020 - Relaxury - Ontwerp & Realisatie door: Webvriend