Eettafels

Uw eettafel is de plek om bij elkaar te komen. Het de uitgelezen kans om uw keuken of eetkamer de luxe uitstraling te geven die u zoekt. Ga bijvoorbeeld voor een hoogglans eettafel, of een robuuste ronde. Eet smakelijk!

 • Prijzen vanaf
  €1.250,-

Waarom Relaxury?

 • Afspraak is afspraak
 • Korte lijnen
 • Écht vak- en maatwerk
 • Uw droommeubel

Dineren in stijl

Een etentje met vrienden aan een te kleine eettafel is niet ideaal. Want u wilt toch ook alle ruimte hebben om uw heerlijke zelfgemaakte lasagne met verse salade op tafel te kunnen zetten? Bij Relaxury bepaalt u gelukkig zelf de maat van uw eettafel, zodat er altijd genoeg ruimte is voor uw bezoek. U krijgt bij ons echt vakwerk: onze tafels zijn stevig en oerdegelijk. Daarnaast stralen de eettafels ook nog eens de luxe uit van de ‘metropolitan luxury’ stijl. Verwen uzelf met een prachtige eettafel van Relaxury!

Romantisch diner voor twee

Heeft u een romantisch etentje met uw partner? Dim het licht en zet een paar mooie grote kaarsen op tafel, of een klassieke kandelaar en geniet van de sfeer die zo ontstaat. Zorg voor mooie borden en luxe wijnglazen, en maak het geheel compleet met een servet met een romantisch dessin. Het kaarslicht zal prachtig weerspiegelen in uw luxe eettafel met intense glans. Ziet u het al voor zich? Bestel ook zo’n luxe hoogglans eettafel!

inrichting metropolitan stijl Meteren
Taupe tafel frame detail

Diverse kleuren lak voor uw ideale eettafel

Is uw woonkamer al helemaal gestyled volgens de metropolitan stijl? Dan heeft u vast gekozen om één van de kleuren goud, brons, taupe, champagne, wit, zwart of zilver te laten terugkomen in uw woonkamer. Bijvoorbeeld voor uw bank en salontafel of bijzettafels. U heeft geluk, want bij Relaxury zijn alle tafels maatwerk. Kies dus zelf de gewenste lakkleur voor uw eettafel, vrijwel alles is hierin mogelijk. Onze lakken zijn bovendien allemaal krasvrij!

Relaxury: afspraak is afspraak

U kent het wel: u bestelt een meubel bij een winkel, maar er ontbreekt een onderdeel. Of de levertijd is toch net wat langer dan u werd beloofd. Vervelend. Emiel van Relaxury houdt hier ook niet van. Wel van eerlijkheid. Daarom geldt bij Relaxury het principe ‘afspraak is afspraak’. Vanzelfsprekend zou je zeggen, maar we benadrukken het nog maar eens! Bij Relaxury krijg je altijd een eerlijk verhaal. Dat beloven wij.

Net dat beetje extra aandacht

In een winkel voelt u zich vaak een nummertje. Er is niet altijd iemand die u kan helpen, of u twijfelt of werknemers wel echt verstand hebben van hun producten. En u niet gewoon het duurste product willen aansmeren. Bij Relaxury gaat dat ietsje anders. Aan Emiel heeft u namelijk niet alleen een verkoper, maar ook een meubelmaker én een adviseur die meekijkt met uw interieur. Wij komen graag van tevoren bij u langs om te kijken hoe de eethoek te creëren die het beste recht doet aan uw huidige woonkamer of keuken. En geven persoonlijk advies.

 • Afspraak is afspraak
 • Korte lijnen
 • Écht vak- en maatwerk
 • Uw droommeubel

Vraag een prijs op voor uw nieuwe eettafel

Hebt u ook een idee voor een nieuwe eettafel? Vraag hieronder een offerte aan!

Meubelmakerij bij Wageningen Relaxury
© 2020 - Relaxury - Ontwerp & Realisatie door: Webvriend