Salontafels

Relaxury ontwerpt en maakt exclusieve bloktafels en salontafels in de ‘metropolitan luxury’ stijl. Geniet van deze salontafels, op maat gemaakt naar uw wensen met een prachtige hoogglans afwerking.

 • Salontafel 100x100 cm
  Vanaf € 900,-
 • Salontafel 70x120 cm
  Vanaf € 800,-

Waarom Relaxury?

 • Afspraak is afspraak
 • Korte lijnen
 • Écht vak- en maatwerk
 • Uw droommeubel

Een prachtige metropolitan stijl bloktafel

Een bloktafel heeft geen poten, waardoor ook de zijkanten van dit metropolitan stijl meubel zijn voorzien van een schitterende hoogglans. Kiest u voor een kleur als brons, champagne, antraciet, taupe, goud en zilver? Of heeft u liever een opvallende auberginekleurige of donkergroene variant? Alle kleuren in zowel mat, hoogglans als metallic zijn mogelijk op aanvraag. Emiel van Relaxury maakt namelijk  salontafels op maat in de metropolitan stijl. Zodat uw hele interieur die klasse uitstraalt die u graag ziet.

Hoogglans salontafels voor een modern interieur

Een gloednieuwe glimmende salontafel blok in hoogglans kwaliteit fleurt uw kamer op. Ziet u het al voor zich? De chique salontafel kubus in de kleur metallic bronze die u heeft uitgekozen past mooi in de metropolitan style. Uw zilverkleurige schelpenvaas staat prachtig op het glanzende oppervlak. In het echt is de tafel precies geworden zoals u deze online vond, want Relaxury luistert écht naar uw wensen. Ziet u dit wel zitten? Denk voor uw zithoek ook aan een luxe bank van Relaxury. Wilt u een complete restyle, bekijk dan alle tafels.

Bronzen bloktafel salontafel met glasplaat op bruin tapijt close-up

Een strakke salontafel kubus

Een salontafel met modern design heeft u natuurlijk het liefst zo strak mogelijk; zoals een kubusvorm, ook wel een bloktafel genoemd. U heeft al een vierkante salontafel van 100 x 100 vanaf € 900. Vindt u een andere vorm zoals rechthoekig praktischer, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Salontafels van 120 x 70 maakt Relaxury al vanaf € 800. Spreek met ons af wat voor uw woonkamer de meest geschikte maat, vorm en kleur is. En haal het beste uit uw ruimte! Vaak monteren wij nog een glazen plaat op de salontafel kubus. Deze glasplaat beschermt tegen vlekken en zorgt voor extra glans. Knoeien is dus nooit meer een probleem!

Relaxury: afspraak is afspraak

U kent het wel: u bestelt een meubel bij een winkel, maar er ontbreekt een onderdeel. Of de levertijd is toch net wat langer dan u werd beloofd. Vervelend. Emiel van Relaxury houdt hier ook niet van. Wel van eerlijkheid. Daarom geldt bij Relaxury het principe ‘afspraak is afspraak’. Vanzelfsprekend zou je zeggen, maar we benadrukken het nog maar eens! Bij Relaxury krijg je altijd een eerlijk verhaal. Dat beloven wij.

Net dat beetje extra aandacht

In een winkel voelt u zich vaak een nummertje. Er is niet altijd iemand die u kan helpen, of u twijfelt of werknemers wel echt verstand hebben van hun producten. En u niet gewoon het duurste product willen aansmeren. Bij Relaxury gaat dat ietsje anders. Aan Emiel heeft u namelijk niet alleen een verkoper, maar ook een meubelmaker én een adviseur die meekijkt met uw interieur. Wij komen graag van tevoren bij u langs om te kijken hoe de salontafel het beste recht doet aan uw huidige woonkamer of zithoek. En geven persoonlijk advies.

 • Afspraak is afspraak
 • Korte lijnen
 • Écht vak- en maatwerk
 • Uw droommeubel

Vraag een prijs op voor uw nieuwe salontafel

Hebt u ook een idee voor een salontafel bij u thuis? Vraag hieronder een offerte aan!

Meubelmakerij bij Wageningen Relaxury
© 2020 - Relaxury - Ontwerp & Realisatie door: Webvriend